icon

Важно за родителите! Община Благоевград въвежда електронен прием на деца в детските градини и детските ясли от 20 март на адрес: www.priem-blagoevgrad.bg

Община Благоевград стартира в понеделник електронния прием на деца в детските градини и детските ясли. Кандидатстването в общинските детски заведения, разположени на територията на община Благоевград ще се осъществява чрез платформа на адрес: www.priem-blagoevgrad.bg. Освен необходимите данни за кандидатстване след регистрация родителят трябва да има валидна електронна поща, на която ще получи нотификация. Въведените данни ще се обработват автоматично и ще се проверяват за коректност и достоверност. Деца, за които са подадени некоректни данни, свързани с приема ще отпадат от първоначалното класиране!

Платформата ще бъде отворена за кандидатстване от 8:00 часа на 20.03.2023 г. до 00:00 часа на 10.04.2023 г. Кметът Илко Стоянов цели да създаде удобство за родителите, за да не се налага те да чакат с часове пред детските заведения. Община Благоевград работи в посока дигитализация на услугите, които предлага.

Сподели